• bicolor trouwringen
 • Trouwringen Bicolor TOP 10

  Hieronder vindt u onze Top 10 Trouwringen Bicolor!

  Bicolor Trouwringen behoren tot één van de meest verkochte gouden trouwringen binnen Nederland en België. Dit zijn unieke trouwringen in combinatie met verschillende kleuren goud. Deze prachtige trouwringen die u goedkoop online kunt bestellen, zijn met meerdere diamanten mogelijk. De Bicolor trouwring kan zowel in 9 karaats, 14 karaats goud, of 18 karaats goud worden vervaardigd.

  Wij horen graag u mening over onze Top 10.

 • 1

  Deze bicolor gouden trouwringen, 5.0 mm breed zijn luxe vormgegeven. Unieke ringen in combinatie van witgoud wat afgewerkt wordt met subtiele randen hoogglans geel en witgoud geeft deze trouwringen een exclusieve uitstraling.

 • 3

  Exclusieve Trouwringen van Bicolor

  Bestel hier deze exclusieve trouwringen van Bicolor!

  Deze bicolor gouden trouwringen, 7.0 mm breed zijn zeer exclusief. De ronde vorm van het geelgoud in combinatie met de matte witgoud zorgt voor een unieke en exclusieve uitstraling. 

 • 4

  Moderne Gouden Bicolor Trouwringen

  Bestel hier deze moderne gouden bicolor trouwringen!

  Deze bicolor gouden trouwringen, 6.5 mm breed zijn bijzonder vormgegeven. De moderne vorm in combinatie met de twee kleuren goud geeft deze ringen een bijzondere uitstraling. Deze ringen zijn ook leverbaar met meerdere diamanten.

 • 5

  Luxe Klassieke Gouden Bicolor Trouwring

  Bestel hier deze luxe klassieke gouden bicolor trouwring!

  Luxe en klassieke bicolor trouwring van 6.0 mm breed. Deze trouwring licht gematteerd van 14 karaats goud is vervaardigt met een subtiele reliëf lijn, waardoor deze ring nog eleganter overkomt.

 • 6

  Moderne en Stijlvolle Ringen van Witgoud met Rose Goud

  Bestel hier deze moderne en stijlvolle ringen!

  Deze moderne en stijlvolle ringen, 6.0 mm breed van witgoud met rose zijn voorzien van schitterende diamanten. Het subtiele randje van rose goud geeft dit model bijzonder effect en het witgouden matte gedeelte wordt speels geaccentueerd door een glanzende groef.

 • 8

  Mooie Moderne Trouwringen Bicolor

  Bestel hier deze mooie moderne trouwringen bicolor!

  Unieke en stijlvolle ringen, 4.0 mm breed zeer mooi en strak vormgegeven met een mooie geelgouden rand in het midden. De mogelijkheid bestaat om deze ringen met meerdere diamanten of zirkonia's te leveren.

 • 9

  Luxe Witgouden Trouwringen met Geelgoud

  Bestel hier deze luxe geelgouden trouwringen met witgoud!

  Mooie trouwringen 6.0 mm breed, van witgoud gecombineerd met geelgoud. De gematteerde witgouden trouwring wordt geaccentueerd met banen van geelgoud. Deze trouwringen zijn ook met meerdere diamanten of zirkonia's leverbaar.

 • 10

  Prachtige en bijzonder mooie gouden trouwringen, 7.0 mm breed. Deze trouwring is schitterend afgewerkt met witgouden banen, die kunnen voorzien worden van diamanten of zirkonia's.

 • 3 Reacties

  Persoonlijk vind ik nr 2 wel heel erg mooi en exclusief. Ik heb deze ring ook in het echt mogen bewonderen. Helaas liet ons budget het niet toe om deze aan te schaffen, maar vind dit nog steeds de allermooiste trouwring. Gelukkig heb ik nu wel een goed alternatief.

  Reageer

  Nummer 3 is heel bijzonder

  Reageer

  Ik ga voor nr 7. Prachtige ringen zijn dit.

  Reageer
 • Twitter Tweets

 • Recent posts

  1 van pagina 7