• Staal met Gouden Trouwringen Top 10

  Goud gecombineerd met staal is een prachtige keuze!

  De klassieke, traditionele en tijdloze trouwring is van goud. Dat kan naast het traditionele geel goud, ook rood goud of wit goud zijn. Gouden trouwringen zijn er in vele designs, eventueel gecombineerd met steentjes en andere metaalsoorten. Met zijn mooie kleur en unieke veelzijdigheid is goud al eeuwen lang het meest gewaardeerde materiaal voor sieraden. Het goud staat voor de puurheid van gevoelens. Dit is gecombineerd met de ronde vorm die oneindigheid symboliseert nog steeds een mooie metafoor voor de zuivere, oneindige liefde tussen twee mensen. Helaas zijn gouden ringen nogal duur, vandaar dat er steeds meer alternatieven zijn verzonnen.

  Steeds vaker worden er twee verschillende materialen gebruikt voor het vervaardigen van trouwringen. Het contrast tussen de twee materialen geven de ring wat extra's en bovendien winnen de trouwringen hierdoor aan sterkte. Echt van deze tijd zijn gouden trouwringen gecombineerd met staal. Staal is een hard en sterk materiaal, krasbestendig, duurzaam en betaalbaar. Hierdoor is een stalen trouwring zeer geschikt voor mensen met een actieve, sportieve levensstijl. Schoonmaken van de stalen ring kan simpelweg met warm water en een schone doek. Bij een stalen trouwring moet de ringmaat zorgvuldig worden opgemeten. De ringmaat van trouwringen staal met goud kan naderhand niet meer worden veranderd.

  Gecombineerd met goud wordt een stalen trouwring een stijlvol geheel. Eventueel kan een toevoeging van steentjes voor de damesring zorgen voor een spannende mix van stoer met vrouwelijke elementen. Trouwringen moeten bij u en uw partner passen als persoonlijk symbool. In dit samenspel van metaal en edelmetaal vindt u het robuuste en stoere van de stalen trouwringen, gecombineerd met het klassieke van goud. Samen vormt dit een schitterende trouwring, voor een prijs ver onder die van een gouden trouwring. Klassiek en toch eigentijds, voor veel mensen het beste van twee werelden.

 • 2

  Moderne Staal met Gouden Trouwringen

  Bestel hier deze moderne staal met gouden trouwringen!

  Moderne staal met gouden trouwringen, 6.0 mm breed. Het subtiele randje van goud geeft dit model een bijzonder effect en het stalen matte gedeelte wordt speels geaccentueerd door een glanzende groef.

 • 3

  Prachtige Staal met Gouden Trouwringen

  Bestel hier deze staal met gouden trouwringen!

  Prachtige staal met gouden trouwringen, 6.0 mm breed. Deze stalen matte trouwring is zeer mooi en strak vormgegeven. De gouden lijn geeft de ring een aparte uitstraling. 

 • 4

  Mooie en Duurzame Staal met Gouden Trouwringen

  Bestel hier deze mooie en duurzame staal met gouden trouwringen!

  Mooie en duurzame staal met gouden trouwringen, 6.0 mm breed. Deze staal met gouden trouwring is voorzien van schitterende briljanten. De mogelijkheid bestaat om deze ring met meerdere briljanten te leveren.

 • 8

  Stijlvolle Staal met Gouden Trouwringen

  Bestel hier deze staal met gouden trouwringen!

  Stijlvolle staal met gouden trouwringen, 6.0 mm breed. Deze stijlvolle staal met gouden trouwring is voorzien van schitterende briljanten. De stalen baan die in het midden van de ring loopt is verdeelt in een matte en glanzende deel. 

 • Twitter Tweets

 • Recent posts

  1 van pagina 7