• Rosegouden Trouwringen Top 10

  Wat het ook is, feit blijft dat de kleur van een ring voor veel mensen een waarde heeft die niet in geld is uit te drukken. 

  Rose gouden ringen in combinatie met witgoud zijn dan ook zeer populair en modieus. 
  Wij zijn trots op deze bijzondere mooie collectie ringen van rose goud gecombineerd met witgoud.
  Deze collectie bestaat uit ringen van 585 goud / 14 karaats gouden ringen.
  Vooral in combinatie met één of meerdere diamanten of zirkonia's zal de rose gouden ring nog exclusiever maken.

  Wij passen onze collectie continu aan de nieuwste trends. 
  Deze collectie is speciaal gemaakt voor de mensen die de smaak van rosegoud kunnen waarderen.

  Wij behoren dan ook tot één van de goedkoopste online trouwringenspecialisten van Nederland en België!

   

 • 2

  Unieke Rosegouden Trouwringen

  Bestel hier deze unieke rosegouden trouwringen!

  Unieke rosegouden trouwringen, 4.5 mm breed. Deze rosegouden trouwring in combinatie van witgoud en rosegoud geeft de ring een unieke uitstraling en het golvende design laat de briljant schitteren. 

 • 3

  Stijlvolle Rosegouden Trouwringen

  Bestel hier deze stijlvolle rosegouden trouwringen!

  Stijlvolle rosegouden trouwringen, 5.5 mm breed. Het subtiele randje van de rosegouden ring geeft dit model een bijzonder effect en het witgouden gedeelte wordt geaccentueerd door een diamant.

 • 4

  Mooie rosegouden trouwringen, 5.0 mm breed. Deze trouwring licht gematteerd van witgoud is vervaardigt met een subtiele reliëf lijn van rosegoud, waardoor deze ring nog eleganter overkomt.

 • 6

  Exclusieve Rosegouden Trouwringen

  Bestel hier deze exclusieve rosegouden trouwringen!

  Exclusieve rosegouden trouwringen, 7.0 mm breed. De trouwring is een combinatie van rosegoud en witgoud. De mogelijkheid bestaat om deze ring met meerdere diamanten of zirkonia's te leveren.

 • 7

  Bijzondere Rosegouden Trouwringen

  Bestel hier deze bijzondere rosegouden trouwringen!

  Bijzondere rosegouden trouwringen, 6.0 mm breed. Deze rosegouden trouwring in combinatie met witgoud is bijzonder vormgegeven. De briljanten hebben alle een andere uitstraling wat de ring nog unieker maakt. 

 • 8

  Trendy rosegouden trouwringen, 5.5 mm breed. Deze trendy rosegouden trouwring in combinatie met witgoud kenmerkt zich aan zijn rosegouden baan waarop de briljanten schitteren. 

 • 9

  Luxe rosegouden trouwringen, 6.0 mm breed. Deze prachtige trouwring van witgoud in combinatie met rosegouden banen geeft de ring een luxe uitstraling. De mogelijkheid bestaat om deze ring met meerdere diamanten of zirkonia's te leveren.

 • 10

  Perfecte Rosegouden Trouwringen

  Bestel hier deze perfecte rosegouden trouwringen!

  Perfecte rosegouden trouwringen, 6.5 mm breed. Deze prachtige glanzende witgouden trouwring heeft een moderne matte rosegouden baan die over de gehele ring loopt. De vierkante briljant geef een luxe uitstraling.

 • 1 Reactie

  Nooit gedacht dat rosegoud en witgoud en diamant zo mooi bij elkaar combineert! Ik wou bijna zeggen dat de ringen te vrouwelijk zouden zijn aangezien het er ook rosegoud in zit maar in tegendeel! Ik vind ze heel mooi en elegant!

  Reageer
 • Twitter Tweets

 • Recent posts

  1 van pagina 7