• Titanium Trouwringen Top 10

  Titanium, is een natuurlijke harde metaal en licht van gewicht. Dit is een eigenschap wat zeer geschikt is al trouwring of vriendschapsring, bovendien is het corrosiebestendig. Ook zijn de titanium ringen 100% hypoallergeen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Titanium ringen zijn zeer sterk en slijtvast materiaal. Dit maakt een ring van titanium dan ook zeer populair. De ring heeft een prettig draagcomfort en is zelfs veel lichter dan een  stalen ring. Vooral de laatste tijd zien wij dat de titanium ringen steeds meer aan populariteit aan het inwinnen zijn. Dit heeft ook zeker te maken met de gunstige prijs voor titanium. Bij de dames ringen worden er vaak briljanten in de trouwring gezet om de ring een vrouwelijke uitstraling te geven. Diamanten worden in diverse groottes en maten in de titanium ringen verwerkt, dit biedt talloze mogelijkheden. Wilt u meerdere diamanten of zirkonias in een titanium ring hebben, dan is dit geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

  Dit allemaal tezamen maakt titanium ringen een betaalbare trouwring of vriendschapsring om te kopen!

 • 1

  Stijlvolle Titanium Trouwringen

  Bestel hier deze stijlvolle titanium trouwringen!

  Stijlvolle titanium trouwringen, 5.0 mm breed. Deze stijlvolle titanium trouwring is geheel glanzend met in het midden van de ring een gematteerde titanium baan die over de gehele ring loopt. De trouwring is ook met meerdere diamanten of zirkonia's leverbaar.

 • 2

  Moderne titanium trouwringen, 6.5 mm breed. Deze moderne trouwring licht gematteerd is vervaardigt met een subtiele reliĆ«f lijn, waardoor deze ring nog eleganter overkomt.

 • 3

  Luxe titanium trouwringen, 5.5 mm breed. Deze gematteerde titanium trouwring is luxe vormgegeven met een glanzende baan die over de gehele ring loopt. De diamant in het midden van de ring geeft een exclusieve uitstraling. 

 • 4

  Unieke Titanium Trouwringen

  Bestel hier deze unieke trouwringen!

  Unieke titanium trouwringen, 8.0 mm breed. Zeer mooi en strak vormgegeven met een mooie matte titanium rand in het midden. De mogelijkheid bestaat om deze ring met meerdere diamanten of zirkonia's te leveren.

 • 5

  Prachtige Titanium Trouwringen

  Bestel hier deze prachtige titanium trouwringen!

  Prachtige titanium trouwringen, 5.0 mm breed. Deze titanium ring heeft glanzende banen en is in het midden mat, waardoor de briljanten erg mooi zullen schitteren.

 • 6

  Bijzondere Titanium Trouwringen

  Bestel hier deze bijzondere titanium trouwringen!

  Bijzondere titanium trouwringen, 6.0 mm breed. De titanium trouwring kenmerkt zich door speelse banen die over de gehele ring lopen. De titanium trouwring is ook te bestellen met meerdere diamanten. 

 • 9

  Trendy titanium trouwringen, 6.0 mm breed. Deze trendy titanium trouwring is geheel mat en heeft schitterende briljanten die de trouwring een mooie uitstraling geeft.

 • 10

  Perfecte titanium trouwringen, 5.0 mm breed. Deze perfecte matte titanium trouwring kenmerkt zich aan het golvende design. De briljanten maken de ring compleet.

 • Twitter Tweets

 • Recent posts

  1 van pagina 7